Välkommen till

Vild Bild - Djur och Naturfotograf

Hej, jag heter Roland Aalto, en passionerad naturfotograf med över 40 års erfarenhet i branschen. På senare år har mitt livs kärlek till naturen och fotografi väglett mig genom en fascinerande resa. Under årens lopp har jag också verkat som bildjournalist, vilket har gett mig en bred och unik synvinkel på att berätta visuella historier.

Utforska min värld av natur, djur och landskap genom mina bilder och låt mig ta dig med på en resa genom min livslånga passion för fotografi. Mer om mig här.

OBS, FÖR BÄSTA UPPLEVELS:
Dessa fotografier kommer förmodligen inte att göra sin rättvisa på en mobiltelefon. För bästa upplevelse, njut av den här webbplatsen på en skrivbordsskärm – 1280×720 till 1920×1080.

NYHET - Fotoutställning 2023

NYHET! Min fotoutställning 2023 närmar sig

Vild Bild – Att fånga Stockholms skärgårds vilda natur

Välkommen till min utställning Vild Bild, en fängslande utställning som fördjupar dig i Stockholms skärgårds otämjda skönhet. Genom 10-15 noga utvalda bilder avslöjar vi hemligheterna i detta orörda rike, där naturen frodas i all sin majestät.

Utforska livet för några av dess ikoniska invånare – den kungliga kungsörnen, den graciösa fiskgjusen, den svårfångade gråugglan och den eleganta dovhjorten. Varje fotografi är en berättelse, ett ögonblick fruset i tiden, som visar upp skärgårdens pulserande djurliv och oförstörda landskap.

Vild Bild handlar inte bara om visuell förtjusning; det är en uppmaning att bevara och skydda dessa ömtåliga ekosystem. Följ med oss ​​på denna resa för att få kontakt med naturens under och inspirera till en djupare uppskattning av det vilda.
Tack för att du ger dig ut på detta äventyr med oss.

LET YOUR FRIENDS KNOW
Vild Bild Exhibition Poster 2023 - Roland Aalto

EQUIPMENT - OM System

Min utrustning

Vild Bild - Vi använder OM System

Nyligen bytte vi kamerasystem till OM Systems och OM-1 kom med en ny sensor och med en helt ny design, låg vikt och hög kvalitet.
Och som vi alla vet är upplösning inte allt.

Vild Bild - Hiding - Deer is close

SOME NEW IMAGES