På väg

Nu åker vi (snart)

Kvällen innan…
Läggdags. Vi har sprungit runt som virrpannor hela kvällen för att bara packa ”det sista”, det tar dock aldrig slut och stämningen är lätt hysterisk. Till slut ramlar vi i säng för att fem minuter senare studsa upp igen, vi hade glömt tömma en av kamerornas minneskort… fram med datorn och börja tanka över. Nytt försök och lugnet sänker sig. Vi åker imorgon! Tankarna far kors och tvärs, har vi glömt något viktigt? Ska vi ta med vågen? Ljudanläggningen? Kaffemaskinen? Svårt att komma till ro, men vi lyckas till sist.

Allteftersom ställer vi all packning i hallen, känns helt obegripligt att allt ska få plats i bilen. Känslan förstärks när packningen förflyttats till garaget. Men vi lyckas pussla in allt (tur att man valt rätt hobby :-).

Så skönt att till slut hoppa in i bilen och åka. Äntligen!

 

Lämnar Stockholm i fin nytvättad bil, med sikte på Malin i Malmö som bjudit in oss på middag och övernattning, otroligt trevligt!

Bilen nytvättad och fin….tack Autospa vår härliga sponsor

 

Hemma hos Malin som dukat upp en fantastisk skaldjursbuffé. Hummer, kräftor, krabba, ostron, musslor och räkor, otroligt gott och kändes väldigt lyxigt. Vinet flödade och tillsammans med Malin och hennes exman Rickard satt vi uppe och pratade till klockan tre! Time flies när man har trevligt 🙂 Tack Malin!

 

Vi kommer iväg från Malin vid halv elva, extremt trötta. På eftermiddagen letar Rolle upp ett coolt hotell i Dusseldorf. Ett skicenter med tillhörande inomhusskidbacke, galet! Åt en överraskande god middag i form av en buffé.

 

Vi valde att sova en natt till innan ankomst till Sarlat, skönt att komma fram mitt på dagen, när det fortfarande är ljust, än sent på kvällen. Vi hittade ett slott att övernatta i nära Orleans, ett mysigt ställe där vi avnjöt en riktigt fransk gourmetmiddag.

 

Sista etappen! Perfekt bilväder, mulet från början, men när vi rullar in på gårdsplanen skiner solen från en klarblå himmel och det är ca 20 grader varmt.

Kommentarer inaktiverade för Nu åker vi (snart)